Koel Jeugdzorg & JGGZ

logo horizontaal

Zo zijn wij

Vergeet wachtlijsten, vergeet papierwerk, eindeloze stapels formulieren en bureaucratie. Het zijn de mensen waar het om gaat. Kies met wie jij wilt werken om je leven weer op de rit te krijgen.

Bij Koel Jeugdzorg kan de samenwerking direct starten. We hebben een veelzijdig team voor je klaar staan. We zijn flexibel en kunnen soepel schakelen. Zo kom je snel verder.

Een goede klik tussen mensen vinden we belangrijk.
Want dat werkt het beste!

Samenwerken werkt

Samenwerking met elkaar, dat vinden wij belangrijk. Of het nu gaat om de hulpverlener die met jou als cliënt samenwerkt, of onze collega’s die onderling of met mensen van andere organisaties samenwerken. Dat jij als mens de regie hebt, dat jij jouw verantwoordelijkheid oppakt, dat je oog hebt voor degene met wie je samenwerkt, daar gaat het ons om.

Wij vinden dat je als cliënt de deskundige bent in jouw leven. Sta je open om dingen anders te doen? Laat jij je inspireren door een ander? Samen, Speels en Simpel is ons motto. Dat geldt voor hoe wij ons werk doen en voor iedereen met wie we samenwerken.

Onze kracht is verder kijken dan wat we weten en zien. We kijken naar jou als persoon in je omgeving en niet alleen naar de diagnose, het gedrag of de (probleem)situatie. Dus werken we samen met de mensen die belangrijk voor je zijn.

"Samen, speels en simpel"

Dat is ons motto!

Missie

Dat jij je leven weer zelfstandig op kunt pakken door samen te werken met onze deskundige professionals die plezier hebben in hun werk. Daar gaan wij voor.

Visie

Onze cliënten houden de regie over hun leven door zelf verantwoordelijk te zijn.  Dat geldt ook voor onze medewerkers in hun werk.

Werken voor Koel Jeugdzorg? Kijk hier voor meer info.
Meer weten over Koel Jeugdzorg? Neem contact op!