Koel Jeugdzorg & JGGZ

logo horizontaal

Aan de slag bij Koel Jeugdzorg

Samen met ruim 30 collega’s werken wij aan het succes van Koel Jeugdzorg.

Onze drive is knettergoede hulp verlenen, waarbij we echte aandacht hebben voor onze cliënten, alleen doen wat helpt en als dat nodig is van gebaande paden af gaan.

Onze professionals maken het bedrijf en daar we zijn we trots op.

Dat we veel waarde hechten aan onze professionals zie je terug in individuele betrokkenheid, onze gezamenlijke lunches, aandacht voor innovatie in hulp, zero-tolerance voor geweld of ongewenst gedrag. We hebben een opleidingsbudget van 6% van de brutoloonsom. Dat besteden we aan basistraining, teamtraining en individuele trainingen die je als collega zelf kiest.

Waarom werken bij Koel Jeugdzorg & JGGZ?

Wij staan voor onze medewerkers! Als wij goed voor onze professionals zorgen en omzien naar elkaar weten we één ding zeker en dat is dat jij goede hulp biedt aan de cliënten. Wij werken vanuit vertrouwen, we zijn van het doen en niet van het vergaderen. Iedereen werkt gegarandeerd 80% van haar tijd met cliënten, dat is waarom we dit vak hebben gekozen.

Neem jij verantwoordelijkheid, hecht je waarde aan goede zelfzorg en heb je ook oog voor je collega’s? Wij denken creatief binnen de kaders en soms zijn we een tikkeltje eigenwijs. Spreekt dit je aan? Laten we dan eens in gesprek gaan.

Wat zeggen onze collega's

Met z’n allen bieden we kwalitatief goede en efficiënte jeugdzorg aan een paar honderd cliënten die in zorg zijn. We proberen onze cliënten fans van Koel Jeugdzorg te maken, door hen oprecht te helpen en te zorgen dat ze zo snel mogelijk alleen of samen met anderen verder kunnen. 

En dat werkt. Cliënten geven ons bijna een 8 op samenwerking en tevredenheid over hulp. Onze medewerkers zijn ook trots en geven de organisatie een dikke 8. Zij omschrijven de bedrijfscultuur met woorden als no nonsens, geen getrut, kwaliteitsgericht, energiek, verbindend en saamhorig.

Wij doen niet aan kwartiermakers, aanjaagteams, programmamanagers of beleidsadviseurs.
De reden is simpel. Wij doen gewoon. Meteen aan de slag!

We weten dat onze professionals alles op alles zetten om samen met de cliënt de doelen te bereiken. Zelfs als dit tegen de bedrijfsprincipes in gaat. 

Om iedereen effectief zijn of haar tijd te laten besteden, helpen wij met de administratieve rompslomp die daarbij hoort.

Ga jij aan de slag bij Koel Jeugdzorg & JGGZ?

We zijn altijd op zoek naar collega’s die iets toevoegen. Dus wil je in dienstverband komen werken? Stuur je cv of de link naar je LinkedIn profiel. We hebben ook een flexibele ring van zzp’ers die zich willen inzetten. Geregistreerde professionals zijn van harte welkom!

 

Wij zoeken:

  • SKJ en BIG geregistreerde professionals
  • Professionals die net als wij verantwoordelijkheid nemen en teamplayer zijn