Koel Jeugdzorg & JGGZ

logo horizontaal

September start groepstraining voor ouders

Vanaf 19 september starten we weer een groepstraining Verbindend Gezag Geweldloos Verzet, VG-GV, voor ouders die veel onmacht voelen in hun opvoedersrol en die ervaren dat eerdere hulp onvoldoende heeft geholpen. Werkt u met een gezin (gezinnen) waarin een (of meerdere) van de kinderen te zelfbepalend, gewelddadig is of zelfdestructief gedrag laat zien, zodanig dat diens gedrag schadelijk is voor hem/ haarzelf of diens omgeving, dan is deze training misschien iets voor hen. 

Leest u dit en bent u een ouder die dit ervaart dan is het van belang dat u zich bij de gemeente meldt, of bij de huisarts of mogelijk bij de jeugdbeschermer die betrokken is bij uw gezin. Een van hen moet namelijk een verwijzing afgeven dat deze training voor u als ouders van toepassing is op de situatie waar u in zit.

De training wordt geboden door 2 van onze zeer ervaren systeemtherapeuten. Het gaat om 8 bijeenkomsten die om de week op dinsdagen van 15 tot 17 uur in Alkmaar plaatsvinden. U kunt de aanmelding vanaf nu doen zodat we eerst een intake kunnen doen voor we starten met de training. Meld u aan via het contactformulier op deze website.